Acasă Pages Termeni legali

Termeni legali

Termeni legali

Declinarea responsabilității

Noi, proiectul „Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova”, nu oferim nicio garanție că informațiile furnizate sunt actuale, exacte, complete sau fără erori. Nu ne asumăm niciun fel de răspundere pentru daunele sau pierderile care apar direct sau indirect din utilizarea acestui site, cu condiția să nu fi fost cauzate intenționat sau din neglijență gravă.

Ne rezervăm în mod expres dreptul de a modifica, adăuga și șterge site-ul web parțial sau în întregime fără o notificare prealabilă sau de a opri publicarea completă sau pentru o perioadă limitată.

Acest site conține link-uri către alte site-uri web. Ne distanțăm în mod expres de conținutul paginilor externe conexe, deoarece nu avem control asupra acestor pagini și nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.

Toate imaginile utilizate pe acest site web au fost utilizate cu acordul fotografilor respectivi.

În niciun caz nu vom fi răspunzători față de nicio parte care poate alege să se bazeze pe informațiile conținute pe site. Orice persoană sau entitate care se bazează pe orice informații obținute de pe acest site, o face pe răspundere proprie.

Diseminarea informațiilor pe acest site de internet nu ne creează niciun drept sau beneficiu, substanțial sau procedural, executoriu în drept sau echitate, de către o parte împotriva departamentului, instrumentalităților sale, ofițerilor săi, angajaților săi sau oricărei alte persoane.

Proiectul nostru nu colectează și nu urmărește informații cu caracter personal de pe site-ul său de internet, decât dacă vizitatorul a oferit voluntar informații personale pentru corespondență sau alte scopuri. Informațiile generice din jurnalele serverului pot fi utilizate pentru a urmări numărul de vizitatori ai site-ului, tipul de software de browser utilizat și pașii efectuați pe site de către vizitatori. Aceste informații vor fi utilizate numai sub formă agregată și numai în scopul îmbunătățirii site-ului nostru web și a serviciilor oferite clienților noștri, astfel informațiile pe care le oferim să fie mai ușor de găsit și de utilizat.